Real Madrid pregătește transferul anului; Schimb istoric cu Chelsea Londra

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Florentino Perez pregăteşte o adevărată bombă pe piaţa transferurilor şi doreşte neapărat să aducă la Real Madrid un nou „galactic”.

Pe lista grupării Blanco se află staruri precum Mbappe, Dybala, Hazard sau Griezmann, dar Perez s-a hotărât deja asupra transferului belgianului de la Chelsea, unul dintre jucătorii favoriţi ai lui Zinedine Zidane.

Mai mult, Don Balon susţine că strategia de a-l aduce pe Hazard e una prin care Real nu va cheltui foarte mulţi bani, madrilenii fiind dispuşi să îl cedeze ca monedă de schimb pe Gareth Bale, jucător dorit de Antonio Conte.

Hazard (26 de ani) e cotat la 70 de milioane de euro, în timp Bale are o cotă de piaţă de 90 de milioane. Cum salariile pe care le vor primi cei doi se vor situa în jurul a 20 de milioane de euro anual, dacă luăm în calcul un contract întins pe cinci sezoane, fiecare va primi câte 100 de milioane de euro, iar afacerea va ajunge la un total de 360 de milioane de euro.

Eden Hazard mai are contract cu Chelsea până în 2020, iar salariul său pe Stamford Bridge este de 10 milioane de euro. Belgianul ar deveni la Real unul dintre cei mai bine plătiţi jucători de pe Bernabeu, intrând practic în aceeaşi categorie cu Garteh Bale şi Cristiano Ronaldo.

De menţionat şi faptul că nu este exclus ca mutarea să se facă şi în contul unui schimb: Morata + o sumă consistentă de bani pentru Hazard, ştiut fiind faptul că Antonio Conte are o slăbiciune pentru vârful spaniol, pe care l-a dorit pe Stamford Bridge încă de vara trecută, menționează Digisport.ro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...