Locuitorii din șapte localități își aleg astăzi primarii. Din 26 de candidați, doar doi sunt independenți

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Locuitorii din șapte localități din țară sunt îndemnați să participe azi la alegerile locale noi de alegere a primarului. Pentru funcția de primar în cele șapte localități unde se desfășoară scrutinul, s-au înscris în cursă 26 de concurenți electorali. Dintre aceștia, doi sunt candidați independenți și 24 sunt desemnați de formațiuni politice.

Precizăm că în cadrul alegerilor de azi vor fi aleși primarii satului Mereni din raionul Anenii Noi, al satului Hirova din raionul Călărași, al comunei Pervomaisc din raionul Căușeni, al comunei Țipala din raionul Ialoveni, al satului Ulmu din raionul Ialoveni, al satului Racovăț din raionul Soroca și al orașului Tvardița din raionul Taraclia.

Cei mai mulți candidați la funcția de primar au fost înregistrați de consiliile electorale de circumscripție electorală Mereni, raionul Anenii Noi și Racovăț, raionul Soroca, câte 7 și, respectiv, 5 concurenți. Pentru funcția de primar în localitatea Țipala, raionul Ialoveni, au fost înregistrați 4 concurenți; pentru localitățile Hirova, raionul Călărași și Pervomaisc, raionul Căușeni – câte 3 candidați, iar pentru satul Ulmu, raionul Ialoveni și orașul Tvardița din raionul Taraclia, câte 2 candidați.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...