(HARTĂ) Cine ar câștiga Eurovision 2017, dacă votarea ar corespunde cu căutările pe Google

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În câteva ore începe marele concurs muzical Eurovision, iar la final vom vedea cine merge acasă cu trofeul. Cu puțin timp înainte de rezultatele finale, motorul de căutare Google a dezvăluit, în baza căutărilor pe internet, numele celor 20 de finaliști, trecuți de cele două semifinale, iar acum dezvăluie și numele câștigătorului.

Google a publicat o hartă a Europei în care potențialii calificați, conform accesărilor pe internet, sunt conturați în culoare roz, necalificații în violet, iar Ucraina și grupul celor 5 în roșu. imageResize (1)

Conform hărții, în prima semifinală treceau:

Suedia
Finlanda
Belgia
Portugalia
Albania
Grecia
Armenia
Azerbaidjan
Australia
Cipru


Rezultatele în baza căutărilor pe Google corespund în proporție de 80 la sută cu cele reale, deoarece de prima semifinală nu au trecut Finlanda și Albania, dar în schimb au trecut Republica Moldova și Polonia.

Pentru cea de-a doua semifinală, rezultatele ar fi arătat astfel:

Irlanda
Olanda
Elveția
Austria
Bulgaria
Serbia
Danemarca
Israel
Ungaria
Croația

Aici Google a ghicit 7 din 10, deoarece de cea de-a doua semifinală nu au trecut Irlanda, Elveția și Serbia. În schimb au trecut România, Belarus și Norvegia.

Conform căutărilor pe Google, reprezentantul Portugaliei Salvador Sobral, cu piesa „Amar Pelos Dois”, ar urma să câștige concursul din această seară. Miza este mare, în condițiile în care acesta l-a devansat pe reprezentantul Italiei Francesco Gabbani, cu piesa „Occidentali’s Karma”, care s-a aflat pe prima poziție la casele de pariuri până vineri după-amiază.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...