(VIDEO) „Am alergie de la Eurovision”: Ce îl nemulțumește pe Voronin și de ce concursul trebuie interzis

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Concursul muzical Eurovision trebuie interzis, deoarece nu reflectă cultura și obiceiurile țărilor participante, toți cântă în limbi străine și nimeni nu îi înțelege. De această părere este liderul comuniștilor, Vladimir Voronin.

Liderul PSRM recunoaște că nu a privit niciodată acest concurs, deoarece îi „trezește” alergie și antipatie. Mai mult, acesta afirmă că, respectivul concurs trebuie interzis.

„Am antipatie și alergie față de concursul muzical Eurovision, deoarece nu reflectă cultura și obiceiurile țărilor participante. Țipătul, urletul și îmbrăcămintea concurenților aduce o antipatie deosebită și o reacție negativă foarte puternică. Nu am privit nicio secundă și nici nu doresc să privesc acest concurs”, a recunoscut Voronin în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune TV21.

Chiar dacă nu a privit niciodată concursul, Voronin a făcut trimitere la Conchita Wurst, o cântăreață travestită austriacă, care a reprezentat Austria la Concursul Muzical Eurovision 2014 cu melodia „Rise Like A Phoenix” reușind să câștige concursul.

„Vă mai amintiți că era un bărbat-femeie. Eurovision-ul trebuie interzis, pentru că nu hotărăște nicio problemă, nu demonstrează cultura țării respective. Cântă în limbi străine și nu îi înțelege nimeni”, a mai spus liderul PCRM.

Totuși, acesta a ținut să le ureze succes băieților de la SunStroke Project, care vor cânta în această seară pe scena de la Kiev, în finala concursului.

„Tineretul poate se mai uită, dar restul nu prea. La toate echipele noastre, fie sportive sau nu, le doresc succes. Mai talentați decât moldovenii în artă și muzică nu vedem”, a conchis Vladimir Voronin.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...