Socialiștii vor să-l bage pe Chirtoacă la pușcărie și să îi ia locul. Dodon: Ion Ceban ar face față funcției de primar

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Igor Dodon este ferm convins că edilul capitalei, Dorin Chirtoacă, va fi demis, fie în cadrul referendumului inițiat de consilierii municipali sau va fi arestat de organele legii. Șeful statului admite că primarul ar putea fi înlocuit de socialistul Ion Ceban.

Socialistul Ion Ceban ar fi una dintre candidaturile posibile pentru funcția de primar al capitalei, asta după ce Chirtoacă va fi destituit din funcție, spune președintele.

„Sunt ferm convins că primarul capitalei va fi demis. Chirtoacă va fi demis prin referendum și apoi va ajunge la pușcărie, sau deodată va ajunge la pușcărie, fiindcă are pentru ce. Ion Ceban ar fi una dintre candidaturile posibile pentru funcția de primar al capitalei și eu cred ca ar face față”, a declarat Dodon în cadrul unei emisiuni de la PRO TV.

Citește și: Consilierii PSRM strâng semnături împotriva lui Chirtoacă: Să fie demis. Se preocupă mai mult de București decât de Chișinău

Amintim că, acum 2 zile a început colectarea semnăturilor în susținerea Referendumului privind demisia Primarului General de Chișinău, Dorin Chirtoacă. Grupul de inițiativă a cărui creare a fost confirmată luna trecută de Curtea de Apel va avea la dispoziție 60 de zile pentru a aduna numărul necesar de semnături în vederea organizării unui referendum local în capitală și în suburbii.

Întrebarea la care vor răspunde locuitorii Chișinăului în cadrul referendumului este dacă susțin sau nu revocarea din funcție a actualului primar Dorin Chirtoacă.

Consilierul PSRM Ion Ceban i-a felicitat atunci pe chișinăuieni cu ocazia acestei decizii a Curții de Apel și este convins că edilul capitalei va fi demis.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...