Republica Moldova va lupta în marea finală Eurovision 2017: Unde poți viziona deseară concursul

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Trupa SunStroke Project s-a calificat în marea finală a concursului Eurovision 2017 cu piesa „Hey Mamma”. Reprezentanții țării noastre se vor lupta astăzi pe scena de la Kiev pentru un loc bun în finală. Dacă doriți să le țineți pumnii puteți să vizionați concursul, începând cu ora 21.00 chiar în centrul capitalei.

Marea finală a concursului va fi transmisă live în Parcul Central „Ștefan cel Mare” în cadrul Orășelului European, care va putea fi vizitat astăzi începând cu ora 13.00. Acesta este organizat de Delegația UE în Republica Moldova.

Totodată, concursul poate fi vizionat și în mai multe localuri din capitală: Kozlovna, Pivnushka A-95, PUB-44 și Republic.

Citește și: (VIDEO) EUROVISION 2017: Republica Moldova s-a calificat în finală; Cine a mai trecut de prima semifinală

Amintim că Republica Moldova va concura în marea finală alături de alte 19 țări, printre care și România. Ucraina a câştigat dreptul de a găzdui concursul după ce a câştigat ediţia din 2016 cu un cântec despre deportarea masivă din timpul perioadei staliniste a etnicilor tătari din Crimeea din timpul celui de-al doilea Război Mondial.

Citește și: (VIDEO) EUROVISION 2017: România s-a calificat în finală: Ce alte țări trec

Eurovision este o competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...