Barcelona pregăteşte lovitura verii; Totul pentru cel mai scump jucător din istorie

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Barcelona pregăteşte o adevărată lovitură pentru această perioadă de transferuri: catalanii sunt aproape să îl convingă pe Angel Di Maria să ajungă pe Camp Nou.

Fostul star de la Real Madrid nu are cea mai bună relaţie cu antrenorul Unai Emery şi e tentat de o despărţire de PSG, iar Lionel Messi şi Javier Mascherano insistă pe lângă mijlocaşul de 29 de ani pentru a-l convinge să revină în La Liga, susţine Don Balon.

Di Maria are o cotă de piaţă de 50 de milioane de euro, o sumă care nu poate fi considerată mare de oficialii Barcelonei, care îl asigură pe sud-american că va avea un loc de titular în echipa blaugrana.

Planul Barcelonei este să îl folosească pe Di Maria pe un post în spatele tridentului Messi – Suarez – Neymar, catalanii fiind siguri că Angel ar avea un rol foarte important în a-i ajuta pe cei trei „magnifici”.

41 de meciuri a adunat Di Maria în toate competiţiile acestui sezon: a marcat 14 goluri şi şi-a trecut în cont şi 15 pase decisive în tricoul lui PSG.

Di Maria este cel mai scump jucător din istorie, dacă luăm în calcul sumele de transferuri cumulate. Benfica, Real Madrid, Manchester United şi PSG au cheltuit în total 190 de milioane de euro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...