(VIDEO și HARTĂ) Tot ce trebuie să știi despre Orășelul European: Un weekend de divertisment garantat în capitală

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Orășelul European va fi deschis mâine, la ora 13.00 în Grădina Publică „Ștefan cel Mare” din Chișinău. În cadrul acestuia vor fi amplasate corturi cu prezentări ale proiectelor finanțate de UE, Ambasadelor Statelor Membre ale UE și a țărilor partenere.

„Vă invit să sărbătorim împreună cultura, tradițiile, valorile, care stau la baza Uniunii Europene și să descoperim mai multe despre asistența pe care o oferă UE în Republica Moldova”, spune în mesajul de invitație ambasadorul UE în Republica Moldova, Excelența Sa, Pirkka Tapiola.

Vizitatorii orășelului vor avea posibilitatea să participe la lecții de limbi străine, să guste din bucătăriile tradiționale europene și să se bucure de o serie de recitaluri ale unor formații muzicale locale și internaționale.

Anul acesta, în cadrul Orășelului European, vor fi pregătite patru zone principale: Zona Ambasadelor, zona Proiectelor UE, Zona de Artă și Zona activităților pentru copii.

harta UE1

program orasel1

Orășelul European va găzdui, în mod tradițional, Festivalul Cultural European, care va fi lansat pe data de 14 mai, de asemenea, la ora 13:00. Acesta va dura o săptămână, iar pe parcursul întregii săptămâni, publicul va avea ocazia să participe la mai multe activități care au menirea de a oferi o imagine de ansamblu a diversității culturale europene.

Festival european1


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...