(VIDEO) Își șantaja fosta iubită că va posta poze și filmări intime pe Internet: Bărbatul a fost reținut

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un bărbat de 37 de ani, domiciliat în municipiul Chișinău, este suspectat de șantaj. Acesta și-ar fi amenințat iubita că publică pe Internet poze și filmări compromițătoare dacă nu îi va oferi o sumă impunătoare de bani.

În gestiunea polițiștilor a parvenit o informație din partea unei locuitoare a municipiului Chișinău, de 31 de ani, precum că timp de câteva luni este șantajată de către un cunoscut de-al ei.

Suspectul, sub pretextul că ar deţine poze și filmări video compromițătoare ale acesteia cu caracter intim şi erotic, ar fi amenințat-o că va publica toate acestea pe internet, dacă victima nu-i va oferi suma de 1.000 de dolari americani.

Datorită acțiunilor prompte ale oamenilor legii acțiunile ilegale ale suspectului au fost prevenite. Astfel, la 11 mai curent, acesta a fost reținut în orașul Chișinău. Ulterior, polițiștii au efectuat percheziții la domiciliul acestuia, unde au fost depistate poze și filmări video compromițătoare ale victimei.

În urma audierilor, bănuitul și-a recunoscut vina pe deplin.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală, iar bărbatul riscă închisoare de la 3 la 5 ani, cu amendă în mărime de la 37.500 la 47.500 de lei. Suspectul este cercetat în stare de libertate.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...