Doi indivizi au furat cablul electric dintr-un bloc de locuit din Chișinău: Ce prejudiciu au adus pentru „Red Union Fenosa”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Doi indivizi cu vârstele de 30 ani şi respectiv 36 ani ar fi sustras cablul electric din cupru de 80 de metri, în valoare totală de 4.700 lei, dintr-un bloc de locuit situat pe bulevardul Dacia.

În cadrul investigaţiilor demarate, poliţiştii au stabilit că, pe parcursul anilor 2016-2017, aceştia au activat în cadrul unei firme de montare a reţelelor interne în blocurile de locuit, fiind eliberaţi uletrior pentru că ar fi fost implicaţi în furturi mărunte de metale, cablu şi alte utilaje ale firmei respective.

Fiind desfăşurate percheziţii autorizate la domiciliul unuia dintre bănuiţi, poliţiştii au depistat câţiva metri de cablu din cupru sustras, precum şi alte utilaje electrice. Conform informaţiilor preliminare, indivizii ar fi vândut cele 80 metri de cablu la un punct de colectare a metalului uzat.

Actualmente ei sunt cercetaţi penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13.000 de lei până la 27.000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...