(VIDEO) Shakira a anunțat lansarea unui nou album: Ce piese va include acesta

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cântăreața columbiană Shakira și-a anunțat joi cei aproximativ 45 de milioane de fani de pe Twitter că va lansa un nou album, intitulat „El Dorado”, pe 26 mai, informează AFP.

Acesta va fi cel de-al 11-lea album de studio semnat de vedeta de 40 de ani, una dintre artistele latino cu cele mai mari vânzări din toate timpurile.

Titlul acestui nou album se referă la orașul mitic pe care primii exploratori spanioli au încercat să-l descopere cu secole în urmă în Columbia sa natală.

Ca un preludiu la acest album, Shakira a lansat anul trecut single-ul „Chantaje”, un duet cu artistul columbian Maluma, în care sunt evocate dorința și ispita. „Chantaje” a devenit videoclipul în limba spaniolă care a atins cel mai rapid 100 de milioane de vizionări pe site-ul Vevo.

Luna trecută, vedeta a lansat o a doua piesă, „Me Enamore”, pe ritmuri care amintesc de muzica reggae, în care vorbește despre relația sa cu fotbalistul spaniol Gerard Piqué, cu care are doi copii.

Ultimul album al cântăreței columbiene a apărut în 2014, în limba engleză. Intitulat simplu, „Shakira”, acesta este dedicat experienței sale de mamă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...