Simona Halep se califică pentru al doilea an consecutiv în semifinale la Madrid

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Simona Halep, locul 8 WTA s-a calificat în semifinalele turneului de la Madrid, după ce a trecut de Coco Vadneweghe, locul 20 WTA, scor 6-1, 6-1, la capătul unui meci care a durat 59 de minute

Simona Halep a câştigat fără emoţii primul game, iar după ce Coco Vadneweghe şi-a făcut la rândul ei serviciul, românca a reuşit o serie incredibilă de nouă game-uri consecutive câştigate. Primul set a durat fix 25 de minute, iar în actul secund, Halep a ajuns foarte repede să conducă cu 4-0. Sportiva din Statele Unite a sărbătorit cu pumnii în aer câştigarea primului game din manşa a doua, întrerupând astfel seria de 9 game-uri consecutive a Simonei.

Până la final Halep nu a mai cedat niciun punct şi s-a impus în două seturi identice, 6-1, 6-1, la capătul unui meci ce a durat 59 de minute. După victoria din meciul cu Vadneweghe, Halep va reveni pe locul 4 în clasamentul WTA, după ce, la începutul acestei săptămâni era doar pe poziţia a 8-a.

Pentru un loc în finală, Halep va evolua cu învingătoarea din partida Kiki Bertens (Olanda), locul 19 WTA – Anastasija Sevastova (Letonia), locul 22 WTA. Dacă va ajunge în finala competiţiei, Simona Halep ar putea să o întâlnească pe Sorana Cârstea, locul 83 WTA, care va evolua joi împotriva sportivei din Franţa Kristina Mladenovic, locul 17 WTA.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...