Cum Plahotniuc și-a făcut cariera politică? Voronin: „Dracu știe. Aici banul face legea”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Modul în care oligarhul Vladimir Plahotniuc și-a făcut cariera politică, până a ajuns liderul Partidului Democrat, nu o cunoaște nici măcar liderul PCRM, Vladimir Voronin, chiar dacă oligarhul și-a făcut prima apariție publică pe timpul regimului comunist.

Întrebat în cadrul unei conferințe de presă cum Plahotniuc a devenit ceea ce reprezintă în prezent, liderul comuniștilor nu a putut să dea un răspuns elocvent.

„Cine știe cum a făcut el carieră. Cum a crescut. Dar Dodon sau Grecianîii cum au crescut. Dar cum i-am crescut pe acești 14 trădători? Nu poți intra în sufletele oamenilor. Dracu îi știe. Aici banul face legea”, a reacționat Voronin.

În context acesta spune că îi va întreba pe democrați vineri, în cadrul ședinței Legislative, cum a fost posibilă fuzionarea celor 14 transfugi comuniști cu PD.

„Îl voi întreba pe Diacov cum a permis să vină la ei în partid aceste prostituate politice. El trebuie să știe că, așa cum ne-au trădat pe ei, așa îi vor trăda și pe democrați. Ei își schimbă direcția după cum bate vântul”, a comentat Voronin.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...