Vladimir Voronin: De fiecare dată când PD are probleme, Dodon sare în ajutor

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Igor Dodon este colacul de salvare al oligarhului Vladimir Plahotniuc. Cel puțin asta susține liderul comuniștilor Vladimir Voronin.

Potrivit liderului PCRM, între Dodon și Plahotniuc a fost o înțelegere de la bun început, de a schimba sistemul electoral în unul mixt. Astfel, fostul șef al lui Dodon spune că acesta sare în ajutorul PD de fiecare dată când apar probleme.

„De fiecare dată când apar probleme în PD, Dodon sare în ajutor. De la bun început între aceștia a fost cârdășie, o înțelegere de a schimba sistemul electoral în unu mixt. Au împărțit corpul diplomatic, judecătorii, Parlamentul. Aici apare o întrebare – în ce măsură depinde Dodon de acest regim?”, se întreabă liderul PCRM.

În context, Voronin a specificat că democrații și socialiștii încearcă să schimbe sistemul electoral, de frică să nu mai acceadă la putere.

„A cumpărat deputați din toate părțile. Fără a schimba sistemul aceștia nu vor accede în Parlament. Hai lăsați să vedem cum vor fi votați aceștia. (…) Ei lucrează pe interese”, a mai spus Vladimir Voronin.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...