(LIVE) Bugetul municipal ar putea fi aprobat în lectura a doua: Ce propuneri au consilierii socialiști și comuniști

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Bugetul municipal pe anul 2017 ar putea fi aprobat astăzi în lectura a doua în cadrul ședinței Consiliului Municipal Chișinău. Totodată, pe ordinea de zi se află 33 de proiecte de decizie, care cuprind în jur de 200 de chestiuni. Printre acestea se numără proiecte ce țin de taxele locale pentru anul curent, privatizări și arende, împrumuturi externe etc.

Cu 71 de voturi pro, ordinea de zi a ședinței CMC a fost aprobată. Potrivit platformei Primăria Mea, consilierul socialist Vitalie Mucan ar fi comunicat că PSRM a venit cu inițiativa de a include în bugetul municipal pentru anul 2017 suma de 900 mii lei pentru reabilitarea a două subterane.

Consilierul comunist Vasile Chirtoca ar fi informat că va propune să fie incluse în bugetul cheltuieli pentru elaborarea proiectelor de amenajare a subteranelor.

Amintim că bugetul capitalei pentru anul 2017 a fost votat în prima lectură pe 9 februarie, fără votul fracțiunii PSRM. Președintele socialiștilor din CMC Ion Ceban, a declarat că fracțiunea pe care o conduce nu vrea să-și asume proiectul.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...