A furat o bicicletă de 7 mii de lei, dar va achita o amendă dublă: Ce plănuia un bărbat din capitală

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un locuitor al Chișinăului s-a adresat după ajutor poliţiştilor, precum că i-ar fi fost sustrasă din scara blocului de locuit bicicleta în valoare de 7.000 lei. Făptașul a fost descoperit și ar putea chita acum o amendă aproape dublă.

În urma cercetărilor, s-a depistat că vinovatul a fost surprins de camerele de supraveghere din apropierea blocului de locuit, în timp ce traversa carosabilul cu bicicleta victimei. Acesta s-a dovedit a fi locuitor al capitalei, în vârstă de 38 ani, anterior cercetat penal pentru infracţiuni patrimoniale.

Conform informaţiilor preliminare, individul ar fi avut intenţia să vândă bicicleta la un preţ redus. Astfel, acum, riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 13 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Bicicleta a fost returnată proprietarului, iar Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor să-şi asigure corespunzător bunurile materiale și dacă au devenit martorii unei infracţiuni de acest gen, să informeze imediat serviciul 902.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...