(video) AINEX – un nou proiect pe piața muzicală din Moldova cu o fostă participantă la X-Factor România

ainex

AINEX este reflecția inversă a unui suflet muzical și hiper sensibil – Xenia Chitoroagă, care a adunat multe stări, emoții și gânduri pe care vrea să le expună prin muzică.

Xenia Chitoroagă e o tânără de 16 ani, care a reuşit să cucerească o ţară întreagă cu interpretările sale de pe scena X Factor România, plasându-se pe locul II. Inocenţa de care a dat dovadă şi sensibilitatea pe care a reuşit să o pună în toate piesele cântate în competiţie au ajutat-o să ajungă la inimile oamenilor.

ainex2

AINEX e tânără, talentată, inteligentă şi foarte ambiţioasă. Are o mare pasiune de a interpreta cover-uri la piesele ei preferate, nu-i plac regulile și este un mare fan al unicornilor.

ainex3

Acum, AINEX, vine să surprindă publicul cu o nouă imagine și videoclip la piesa „Real” care a fost realizată de YOUBESC și LEEL Production.

ainex4

YOUBESC Creative Institute este o echipă de oameni tineri, inovativi, care au produs cu succes mai multe producții în industria de muzică și film din Republica Moldova, AINEX fiind cea mai tânără interpretă din portofoliul acestuia.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente