(foto, video) Real Madrid este la cea de a 15-a calificare în finala UEFA Champions League

real11
Foto: Twitter/ Real Madrid

Real Madrid se califică al 2-lea an consecutiv în finala UEFA Champions League. Deși meciul a fost câștigat de Atletico de Madrid cu scorul de 2-1, aceștia părasesc competiția. Real Madrid se califică datorită victoriei de pe terenul propriu cu scorul de 3-0. Astfel în finala de pe 3 iunie vor lupta pentru trofeu echipele Juventus Torino și Real Madrid.

Meciul a început cu atacurile echipei antrenate se Diego Simione, chiar din primul minut Greizman a șutat puternic, dar mingea a trecut peste poartă. Datorită presiunii celor de la Atletico Madrid deja în minutul 16 aceștia conduceau echipa antrenată de Zinedine Zidane cu scorul de 2-0, după reușitele lui Saul Niguez și Greizman din penalty.

După care au urmat minute bune de control al balonului al echipei Real Madrid. La sfârșitul primei reprize Benzema după ce a scăpat de 3 adversari pasează decisiv în careul de 11 metri și Isco marchează ultimul gol al partidei . Deoarece a fost un meci tensionat pentru ambele echipe arbitrul a arătat 6 cartonașe galbene. Doua din acestea jucătorilor echipei oaspete și 4 pentru echipa gazdă. Cea de a doua partidă a fost dominată de echipa gazdă, dar nu a fost marcat nici un gol chiar, dacă ambele echipe au avut câteva șanse, portarii s-au isprăvit de minune.

După golul marcat Real Madrid a ajuns la a 61 partidă consecutivă în care marchează și s-a egalat cu Bayern Munchen. Real Madrid este echipa cu cele mai multe trofee câștigate (11) și este finalista pentru a 3-a oară în ultimii 4 ani ai competiției.

Text de Constantin Topala

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente