11 recomandări de evenimente pentru ziua de joi, 11 mai

rsz_paris-spring-4

Se apropie vara, dar până atunci trecem prin mai, iată lista noastră de evenimente pentru joi, 11 mai 2017. Distracție plăcută!

#1. Rockit Conference 2017 Chișinău

Rockit Digital Conference ’17 revine la Chișinău în perioada 11-12 mai. Timp de două zile, ai șansa să întâlnești profesioniști din lumea digitală, să înveți din experiența și recomandările lor și să fii în pas cu inovațiile în online. Evenimentul, care va avea loc în noul Centru de Excelență în domeniul TIC, „Tekwill”, va aduce un mix al celor mai eficiente instrumente, strategii de promovare și oportunități din zona digitală, comunicare cu Digital Natives și cele mai bune practici din lumea startup-urilor. Detalii pe #diez.

#2. Seminar practic dedicat imaginii și comunicării juriștilor

Angry Business în parteneriat cu BizLaw invită avocații și juriștii la un seminar practic dedicat imaginii și comunicării. La 17:00, la Jolly Alon, detalii pe Facebook.

#3. Cuib de Melci- Expoziție Fotografică

Fotografie întitulate, „Cuib de Melci” în or. Chişinău (locaţia şi data deja e stabilită Biblioteca Hasdeu, data 11.05.17, ora 17), în Sângerei, şi în Făleşti aproximativ 15-20 Mai 2017. Toate expoziiţiile vor avea şi un scop caritabil, cu fotografii scoase la licitaţie iar banii donaţi vor fi utilizaţi exclusiv în evenimente de antrenare a beneficiarilor în activităţi de incluziune şi integrare. Detalii în eveniment.

#4. Stand UP Comedy

Joia aceasta, iar îi aşteptăm în ospețe pe comedianții: Victor, Dumitru, Eduard şi mai nou, Alexandru Mîțu. O să fie vesel, o să fie bine, pentru că nu poate fi altfel când un comediant talentat ia microfonul în mână. La ora 20:30, la Baker Street, detalii pe Facebook.

#5. Cover man md | live performance

Cu drag va poftim joi la un concert marca Cover Man MD! Se continuă tradiția seratelor muzicale. Începutul e la 21:00, la Barbar, detalii în eveniment.

#6. Salon Internațional de Carte pentru Copii și Tineret. Ediția XXI

Sunteți invitați la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret. Ediția XXI. Perioada 11-14 mai, 2017. CIE Moldexpo, pavilion 3. 5000 de titluri expuse, ultimele noutăți, reduceri de la 20% până la 35%, Detalii pe Facebook. 

#7. Masă rotundă: „9 mai – Ziua Victoriei vs. Ziua Europei”

De data aceasta sunteți invitați la o Masă rotundă, unde se discuta despre semnificația zilei de 9 mai, împreună cu istoricul Octavian Țîcu. De asemenea, în cadrul rubricii permanente „Personalitatea săptămânii” vă propunem să cunoaștem mai bine personalitatea lui Karl Marx. În cabinetul 530, la Facultatea de Istorie și Filosofie, la USM, detalii în eveniment.

#8. Proiect cultural Dinastia Goncear „CODRUL,NEAMUL ȘI IZVORUL”

În lumea modernă moştenirea culturală nu mai constituie o prioritate a preocupărilor noastre. Există o tendinţă de alterare, degradare şi vulgarizare a folclorului, a neamului. Tinerii de azi sunt atraşi tot mai mult de non-valoare şi din motivul că sursele mass-media promovează folclor poluat şi alte genuri de prost gust. Astfel copiii şi tinerii nu au posibilitatea cunoaşterii adevaratelor valori muzicale populare, adevaratelor meşteşuguri populare. La ora 18:30, la Filarmonica Națională, detalii pe Facebook.

#9. BACH și contemporanii săi

Concertul va avea loc la Muzeul Național de Artă al Moldovei din str. 31 August 1989, nr. 115. Detalii în eveniment.

#10. Pub Quiz în limba română! Jocul doi, sezonul unu!

Acesta este un joc intelectual – distractiv , unde fiecare participant, poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. La ora 19:45, la Beer Time, detalii la Facebook.

#11. GARDIENII GALAXIEI VOL. 2 ÎN 3D

Personajele principale încearcă să ajunga la limitele exterioare ale cosmosului. Gardienii trebuie să se lupte pentru a-și putea întreține familia nou formată. În acest timp, ei descoperă misterele care înconjoară originea lui Peter Quill. Detalii pe pagina oficială.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente