Maia Sandu se adresează canalului „Moldova 1”: Vrea să transmită urgent un mesaj poporului

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Maia Sandu, vrea să transmită un mesaj poporului Republicii Moldova prin intermediul postului public de televiziune, iar în acest sens solicită timp în orele de maximă audiență.

Aceasta a a semnat un demers la adresa președintelui Companiei „Teleradio-Moldova” Olga Bordeianu și directorul „Moldova 1” Mircea Surdu, prin care cere să i se acorde timp de antenă, pentru că cetățenii trebuie să aibă acces la toate informațiile și să cunoască adevărul despre acțiunile guvernării actuale.

„Ne aflăm în situația în care un Parlament ilegitim, compromis ia decizii pe ascuns și dăunează prin acțiunile sale democrației și statului de drept, precum și Republicii Moldova, în general. E datoria noastră în calitate de partid de opoziție cu cel mai mare credit de încredere să asigurăm menținerea Republicii Moldova în cadrul legal și democratic. Cetățenii trebuie să aibă acces la toate informațiile și să cunoască adevărul despre acțiunile guvernării actuale, iar postul național de televiziune Moldova 1 este obligat să asigure acest drept al oamenilor”, menționează Maia Sandu pe o rețea de socializare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...