5 site-uri pe care poți să înveți gratuit o limbă străină

main
Foto: Tran Mau Tri Tam

# www.rypeapp.com/learn-a-language

Experții susțin că primul pas în învățarea unei limbi este să înveți cele mai comune 1.000 de cuvinte. După acest principiu, programul oferit de rypeapp îți pune la dispoziție câte zece cuvinte noi în fiecare zi, oferindu-ți informații despre pronunție, scriere și frazele în care pot fi folosite aceste cuvinte. Autorii spun că trebuie să dedici doar 5 minute zilnic, iar după o sută de zile, vei observa primele rezultate.

# www.michelthomas.com

Dacă ți se pare mai comod și mai eficient să înveți o limbă ascultând cursuri audio, Michael Thomas este alegerea perfectă. Pe site, ai acces la sute de înregistrări care care te vor ajuta foarte repede să înveți. Trebuie doar să te obișnuiești să exersezi de unul singur.

# www.duogolino.com

Duogolino este una dintre cele mai populare platforme pentru învățarea unei limbi. Fiind foarte ușor de utilizat, această aplicație te ajută să obții rezultate în cel mai scurt timp și cu puțin efort.

# www.fluentin3months.com

Fiind cunoscut drept cel mai popular blog pentru învățarea unei limbi străine, Fluorentin3months, îți oferă posibilitatea să înveți tot ceea ce vrei despre o limbă străină. Blog-ul este creat de Benny Lewis, care îți pune la dispoziție foarte multe tutoriale și cărți care te ajută să înveți foarte repede o limbă străină.

# www.bbc.co.uk/languages/

BBC languages, creat de BBC, are foarte multe clipuri, tutoriale și puzzle-uri care te ajută să înveți foarte repede o limbă străină. Aici, ai la dispoziție foarte multe informații care îți sunt de folos în viața de zi cu zi, cum ar fi: să comanzi mâncare într-un restaurant sau să ceri indicații într-un oraș străin.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente