(FOTO) În dreapta lui Putin și cu atitudine superioară: Așa a fost surprins Dodon la masa festivă de la Kremlin

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Igor Dodon, singurul oficial străin care a acceptat invitația liderului de la Kremlin de a participat la parada din Piața Roșie de la Moscova nu doar în timpul manifestație a sta în dreapta acestuia, dar și la masa festivă.

După ce șeful statului a participat la parada de la Moscova și a depus flori alături de omologul său rus, Igor Dodon a participat și la cina festivă, organizată la Kremlin cu prilejul aniversării 72 de ani de la cel de-Al Doilea Război Mondial. Și de această dată, Dodon a stat în dreapta lui Putin.

Citește și: Mister dezlegat! Iată de ce Igor Dodon a stat chiar lângă Putin la parada din Piața Roșie

Din imaginile apărute pe internet, se poate spune că Dodon este mulțumit de cele întâmplate în capitala Federației Ruse. Fața lui Putin însă trădează alte sentimente.
18402653_10210833176643021_2947821182628279229_n
Amintim că, internauții au fost destul de mirați în dimineața zilei de astăzi, 9 mai, când l-au văzut pe președintele Dodon stând chiar lângă liderul de la Kremlin, la parada dedicată Zilei Victoriei, mulți dintre ei întrebându-se pentru ce merite anume a ajuns președintele moldovean să fie una dintre figurile principale și să ocupe una din lojele centrale din dreapta șefului statului rus. Misterul a fost dezlegat! Igor Dodon a fost, de fapt, singurul oficial străin care a acceptat invitația lui Putin și a participat la parada din Piața Roșie.

Acest lucru a fost remarcat de jurnalistul Alec Luhn de la prestigioasa publicație britanică „The Guardian.

„Lista oaspeților din acest an la parada Zilei Victoriei din Piața Roșie: Președintele Republicii Moldova, deputații Dumei de stat, veteranii verificându-și telefoanele…”, afirmă ironic Alec Luhn pe contul său de Twitter.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...