(FOTO) „Ghidul participanților la marșul și concertul PDM”! Activiștii, instruiți cum să răspundă la întrebările jurnaliștilor

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Aduși la Chișinău din toată țara, participanții la marșul și concertul organizat de Partidul Democrat din Moldova în centrul capitalei au primit și o listă cu posibile întrebări din partea jurnaliștilor, dar și răspunsurile la ele. Asta în contextul în care, la fiecare acțiune în masă presa obișnuiește să întrebe oamenii simpli de ce au venit la Chișinău, dacă au fost plătiți, precum și alte întrebări provocatoare pentru a arăta bâlbele celor care nici măcar nu știu de ce sunt unde sunt. Astfel, PDM și-a instruit oamenii aduși în Piața Marii Adunări Naționale.

Un cititor al site-ului diez.md a expediat redacției lista cu întrebări și răspunsuri, care, potrivit lui, era împărțită participanților la concertul din Piața Marii Adunări Naționale. Potrivit sursei citate, cititorul afirmă că are lista din partea unui activist PDM.

Lista oferă posibile răspunsuri la întrebările „Ce sărbătoriți astăzi? De ce sunteți aici?”; „Ce înseamnă pentru dvs. ziua Europei? De ce o sărbătoriți?”; „Dar știți ce s-a întâmplat mai exact la 9 mai?”

„Dacă întreabă: Ați fost plătit ca să veniți la Chișinău. Răspuns: NU!”; „Dacă întreabă: Cine e președintele Partidului Democrat? Răspuns: Vlad Plahotniuc”, se mai arată în „ghidul participanților la marșul PDM”.

La fel, acesta îndeamnă ca toți să fie amabili cu jurnaliștii și să nu-i agreseze.

d1 d2

 


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...