Nereguli în timpul unor controale la vamă: Ce au depistat polițiștii în ultimele 24 de ore

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cinci persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere, iar două persoane au încălcat termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova, în ultimele 24 de ore.

De asemenea, Poliția de Frontieră a înregistrat o tentativă de trecere cu document falsificat și două încălcări a regulilor de folosire a vinietelor. Totodată, au fost depistați opt conducători auto care au încălcat regulile de exploatare a vehiculelor și transportare a pasagerilor, iar o persoană în conflict cu legea a fost reținută, urmare a schimbului de informații cu organele de ocrotire a normelor de drept naționale.

Potrivit datelor statistice privind traversarea frontierei de stat, în punctele de trecere, fluxul de persoane a constitui 45.252 traversări persoane, dintre care 22.722 înregistrate pe sensul de intrare în Republica Moldova. Traficul unităților de transport a prezentat o valoare de 10.995 traversări, fiind semnalat un număr mai mare de autovehicule înmatriculate în străinătate – 5.627 traversări.

În contextul minivacanței de 9 MAI, Poliția de Frontieră întreprinde acțiuni suplimentare de lucru menite să fluidizeze traficul, să reducă timpii de așteptare la controlul de frontieră și să evite formarea rândurilor de persoane şi mijloace de transport în punctele de trecere.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...