Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   (video) Cât costă concertul din…

(video) Cât costă concertul din PMAN? LUPU: „Nu sunt contabilul Partidului Democrat” BULIGA: „Nu sunt director financiar”

După ce la 7 mai, Igor Dodon a sponsorizat un concert de amploare în Piața Marii Adunări Naționale pentru a marca Ziua Victoriei, astăzi scena este ocupată de simbolul Partidului Domocrat din Moldova, care anunță evoluții ale mai multor interpreți autohtoni, dar și din străinătate. Din ce bani și cât costă concertul nu cunosc nici primele fețe din partid. Întrebați  astăzi câți bani scoate din buzunar partidul de la guvernare pentru organizarea manifestații, atât Andrian Candu, Marian Lupu, Valentina Buliga și Monica Babuc au invocat că nu se ocupă de resursele financiare ale PDM.

Vicepreședintele PDM  și liderul fracțiunii în Parlament, Marian Lupu spune că nu are de unde să cunoască costul concertului pe care îl organizează partidul în Piața Marii Adunări Naționale, deoarece nu este  și nu a fost niciodată contabilul Partidului Democrat.

Deputata Valentina Buliga a invocat faptul că nu ar fi directorul financiar al partidului pentru a cunoaște asemenea informații.

Citiți și

(video) Cum explică ministra Culturii semnificația evenimentelor de astăzi din Chișinău

Foto: privesc.eu