Atenție, șoferi! Traficul rutier va fi sistat astăzi pe unele străzi din centrul capitalei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Traficul rutier pe unele străzi din centrul capitalei va fi sistat azi, temporar, pe parcursul manifestărilor dedicate Zilei Victoriei. Polițiștii sunt pregătiți să intervină la sesizările cetățenilor, dar și să asigure ordinea și securitatea publică în societate. Totodată, oamenii legii vor efectua activități de patrulare în zonele intens circulate.

Astfel, transportul public și cel privat va fi sistat începând cu ora 09:00 și până la ora 12:00, pe perimetrul următoarelor străzi ale capitalei:

  • începând cu ora 09:0 de la str. Miorița/Grenoble pe str. Gh. Asachi, Pan-Halippa, Ismail; str. Alecsandri, str. Pușkin;
  • începând cu ora 10:00 pe bd. Ștefan cel Mare în segmentul străzilor Ismail – M.Viteazu.

Transportul electric va fi redirecționat pe strada București, iar cel din sectoarele Rîșcani și Ciocana va fi redirecționat de la strada Albișoara.

Vedeți și: Provocări de 9 Mai? Poliția avertizează că are suficiente resurse umane și tehnice pentru a interveni ferm, prompt și legal

Poliția amintește participanților la manifestările organizate în contextul zilei de 9 să nu depășească limitele decenței comportamentale, să evite consumul de alcool, să-și supravegheze copiii, să acorde o atenție sporită modului de păstrare a bunurilor și obiectelor personale.

Recomandăm cetățenilor să apeleze în caz de urgență la numărul 902 sau să se adreseze cu încredere celui mai apropiat sector sau post de poliție, ori de câte ori sesizează situații tensionate, persoane sau obiecte dubioase, ce pot afecta siguranța publică. Totodată, rugăm insistent să nu efectuați apeluri false la numărul 902 pentru a nu ocupa linia telefonică și a oferi posibilitate celor care au nevoie de ajutor să telefoneze Poliției.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...