(video) Participantele „Top Pistrui 2017” povestesc cât sunt de norocoase să fie pistruiate

collage

Nouă pistruiate au fost selectate pentru a participa în cadrul proiectului lansat de Everyday Journalism – Top Pistrui 2017. În cadrul unei sesiuni foto, participantele au povestit pentru organizatori de ce se consideră norocoase pentru că s-au născut așa.

„Conceptul unui proiect pistruiat este încă din 2013, atunci când la evenimentul Pistrui Party am văzut entuziasmul pe fața femeilor. Am înțeles cât de încurajator este acest proiect pentru ele… femeile pictate de soare, dar care din păcate se complexează. La Top Pistrui 2017 uităm de complexe și promovăm pistruii ca o calitate și chiar un trend atrăgător”, spune organizatoarea și autoarea evenimentului, Victoria Ungureanu.

Proiectul își dorește să promoveze pistruiatele și să le încurajeze să își afișeze pistruii fără complexe. Puteți vota zilnic una dintre cele 9 pistruiate până la data de 11 mai, ora 12:00 pe site-ul everydayjournalism.md. Câștigătoarea trofeului Top Pistrui 2017 va fi anunțată în cadrul unui eveniment organizat la restaurantul „Mi Piace” la data de 11 mai.

Pistruiatele au avut parte de o sesiune foto și au povestit organizatorilor de ce se simt norocoase să fie pistruiate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente