Mourinho dă lovitura verii; 200 de milioane de euro pentru un atacant

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Antoine Griezmann va fi jucătorul celor de la Manchester United, din sezonul viitor, dacă atacantul francez al lui Atletico Madrid nu se va răzgândi în privinţa înţelegerii pe care o are deja cu Jose Mourinho, susţine El Mundo Deportivo.

Mai mult decât atât, sursa citată precizează că, în ciuda zvonurilor din presa britanică, Sergio Aguero, de la rivala Manchester City, nu a fost în niciun moment o ţintă reală pentru gruparea de pe Old Trafford.

De altfel, chiar şi pentru un club cu puterea financiară a lui United ar fi dificil să facă o eventuală ofertă de 65 de milioane pentru Aguero, aşa cum au speculat jurnaliştii englezi, în condiţiile în care Griezmann i-ar costa pe „diavoli” în jur de 200 de milioane de euro.

La această sumă s-ar ajunge prin achitarea clauzei de reziliere, în valoare de 100 de milioane, la care se adaugă un salariu anual de 18,5 milioane de euro, pe cinci sezoane, au anunţat englezii, acum câteva zile.

Griezmann a devenit principalul obiectiv al lui Manchester United în perioada de transferuri din vară, mai ales după accidentarea lui Zlatan Ibrahimovic, care îl va ţine pe suedez în afara terenului o perioadă îndelungată.

Transferat de Atletico Madrid de la Real Sociedad în 2014, francezul de 26 de ani a marcat în fiecare sezon cel puţin 20 de goluri pentru echipa pregătită de Diego Simeone. În actuala stagiune, golgheterul de la Euro 2016 are 25 de goluri şi 9 pase decisive, în toate competiţiile.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...