(VIDEO) TOP 10 favorite la câștigarea Eurovision 2017: Italia, Portugalia, dar și România, cu cele mai apreciate piese

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Eurovision 2017 va începe astăzi, cu prima semifinală. A doua semifinală se va desfășura la 11 mai, în timp ce marea finală va avea loc la 13 mai, în capitala Ucrainei – Kiev.

Până atunci, casele de pariuri au stabilit deja favoritele la câștigarea concursului, iar pe prima poziție se situează Italia.

Concurentul Italiei Francesco Gabbani, cu piesa „Occidentali’s Karma” are şanse să câştige concursul Eurovision, dacă ne luăm după popularitatea de care se bucură piesa sa. Videoclipul piesei are peste 110 milioane de vizualizări pe Youtube și o cotă de 1,61.

A doua cea mai cotată piesă pentru a câștiga marele concurs muzical este ce a concurentului Portugaliei Salvador Sobral, „Amar Pelos Dois”. Piesa are o cotă de 6,00.

Piesa Bulgariei, „Beautiful Mess”, de Kristian Kostov,  se află pe poziția a 3-a la casele de pariuri, fiind cotată cu 11,00.

Cea mai competitivă țară din concurs din ultimii ani, Suedia, se numără și în acest an printre favorite. Țara este reprezentată de Robin Bengtsson, cu piesa „I Can’t Go On”. Cântecul Suediei are o cotă de 11.00.

Cu a 5-a șansă în concurs pornește Armenia. Artsvik interpretează piesa „Fly With Me ”, care are o cotă de 13.00 la victorie.

Șanse mari are și România, reprezentată în acest an de Ilinca și Alex Florea. Piesa celor doi „Yodel It!”are o cotă 29.00 la casele de pariuri.

Azerbaidjan are șansa a 7-a la câștigarea concursului. Țara este reprezentată la acest concurs de Dihaj, cu piesa „Skeletons”. Cântecul se bucură de o cotă de 34.00.

Pe locul 8 se află Olanda, cu o cotă de 41.00. Țara este reprezentată de trupa OG3NE, cu piesa „Lights And Shadows”.

Cu aceeași cotă de 41.00 este cotată și piesa Marii Britanii. În acest an concurează Lucie Jones, cu piesa „Never Give Up On You”.

Australia, care participantă pentru a treia oară la acest concurs, pornește cu șansa a 10-a. Țara de la antipozi este reprezentată de Isaiah, cu piesa „Don’t Come Easy”, iar la casele de pariuri are o cotă de 51.00

Republica Moldova se află la mijlocul clasamentului la casele de pariuri. Piesa „Hey Mamma” a băieților de la SunStroke Project deține o cotă de 151.00.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...