Recomandări #diez: Nouă evenimente la care să mergi marți, 9 mai

friends
Foto: quietrev.com

O nouă zi în calendar, iar noi, cei de la #diez, venim cu recomandările de evenimente la care să mergi și unde să te distrezi și să înveți ceva nou. Iată recomandările noastre pentru ziua de 9 mai:

#1. Scale Models Expo Chisinau 2017

event8

Modeliștii Moldovei vă invită la expoziția machetelor statice „Scale Models Expo Chisinau 2017”. Expoziția se desfășoară în perioada 7 mai – 11 iunie, zilnic de la 10.00 până la 18.00, cu excepția zilei de vineri. Pasionații de modelare sunt așteptați la Muzeul Național de Istorie a Moldovei. Pentru alte detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

 

#2. Фотовыставка „Люди, подарившие нам мир”

event81

Liga proiectelor creative a RM și Asociația de jocuri intelectuale din RM sub egida președintelui Moldovei, Igor Dodon, și a Centrului rus de știință și cultură, organizează expoziția de fotografie „Oamenii, care ne-au dăruit pacea”, dedicată Zilei Victoriei. Scopul expoziţiei este de a perpetua memoria eroilor şi meritele lor, pentru îndrumarea copiilor şi nepoţilor noştri. Noi trebuie să nu uităm şi să înţelegem cu ce preţ am obţinut pacea ca să evităm greşelile strămoşilor noştri. Alte detalii despre eveniment găsiți aici.

 

#3. BACH in the city

event83

Ansamblul de Acordeoniști CONCERTINO condus de Eugen NEGRUȚA prezintă aranjamente ale creațiilor lui BACH. Concertul se va desfășura la Muzeul Național de Artă al Moldovei din str. 31 August 1989, nr. 115. Informații suplimentare pe pagina evenimentului.

 

#4. Cutia Neagră

event84

„Cutia Neagră” este un spectacol autentic, despre influența, dependența și obsesia erei digitale, în lumea morală și spirituală a oamenilor acestui secol. Spectacolul se axează pe situații spontane, care provoacă discuții controversate, demaschează spațiul electronic în care fiecare și-a creat universul său. O realitate care alungă singurătatea și creează un confort psihic. E ca un joc, care se vrea democratic. Cât de periculos este? E suficient doar să punem telefonul pe speaker. Este un spectacol după scenariul lui Philippe Bologna și Paolo Costella. Prețul biletelor este de 100 și 150 de lei. Alte detalii găsiți aici.

 

#5. We Support Moldova! Eurovision 2017

event85

Pe 9 mai clubul REPUBLIC vă invită să susțineți Moldova și anume Sun Stroke Project în cadrul concursului Eurovision. Astfel, sunteți așteptați în Golden Sound Room adică Karaoke, unde va rula concursul pe cinci ecrane, cu Popcorn din partea casei și multă gălagie pentru ai noștri. La 21.00 vor fi pornite ecranele și va începe concursul. Alte detalii despre eveniment aici.

 

#6. Gardienii Galaxiei Vol. 2 în 3D

Personajele principale încearcă să ajungă la limitele exterioare ale cosmosului. Gardienii trebuie să se lupte pentru a-și putea întreține familia nou formată. În acest timp, ei descoperă misterele care înconjoară originea lui Peter Quill. Detalii suplimentare aici.

 

#7. Rock Dog 3D

Un mastif tibetan un pic naiv, dar plin de entuziasm pornește într-o călătorie plină de peripeții după ce dă din întâmplare peste un aparat de radio, convins că are stofă de rocker și că va face carieră de muzician. Așadar, Bodi, născut și crescut în munții Himalaya, renunță la rolul de paznic pe care trebuia să îl preia de la tatăl său și pornește spre Beijing, pentru a deveni un star rock. Detalii suplimentare aici.

 

#8. Schimb de focuri 2D

Când o tranzacţie de vânzare a armelor se termină fără succes, un depozit se transformă într-un câmp masiv de luptă. Detalii suplimentare aici.

 

#9. Primii în spațiu 3D

Două superputeri, Uniunea Sovietică și Statele Unite se luptă pentru supremație în cursa spațială. Detalii suplimentare aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente