Primul transfer al verii pentru Real Madrid: „Galacticii” au câştigat bătălia cu Barcelona pentru un jucător al lui Atletico

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Primul transfer al verii pentru Real Madrid e ca şi rezolvat, anunţă Marca, ziarul de casă al echipei lui Zidane, care notează că „galacticii” au câştigat lupta cu Barcelona pentru semnătura lui Theo Hernandez (19 ani), fundaş împrumutat de Atletico Madrid la Alaves.

Conform sursei citate, Real Madrid va plăti clauza de reziliere, în valoare de 24 de milioane de euro, iar tânărul fundaş francez a trecut deja vizita medicală, petrecând două ore la clinica frecventată de fotbaliştii Realului, transferul urmând să fie anunţat imediat după finala Cupei Regelui, pe care Alaves o va juca împotriva Barcelonei, pe 27 mai, scrie prosport.ro.

Născut la Marseille, Hernandez a crescut la academia lui Atletico Madrid, dar nu a apucat să debuteze sub comanda lui Diego Simeone. În acest sezon a fost împrumutat la Deportivo Alaves, pentru care a strâns 36 de meciuri şi a marcat un gol.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...