Igor Dodon a plecat la Moscova. Cum a fost surprins la bordul aeronavei// VIDEO

Președintele Igor Dodon a anunțat luni, 8 mai, că întreprinde o vizită la Moscova, la invitația președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin. Şeful statului urmează să participe la parada dedicată zilei de 9 mai care se va desfășura în Piaţa Roşie.

Astăzi voi efectua o vizită de lucru în Federația Rusă, la invitația președintelui Vladimir Putin. Este a treia vizită din acest an. Am ajuns la mai multe înțelegeri și au fost soluționate mai multe probleme, cum ar fi cea a exporturilor sau migranților”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, după ce s-a îmbarcat la bordul avionului, preşedintele Dodon a ținut să transmită un mesaj pasagerilor cursei cu  ocazia Zilei Victoriei.

“Bună ziua tuturor, dragi prieteni. După concertul de aseară un pic am răgușit. Vreau să vă felicit cu ocazia Zilei Victoriei care va fi mâine. Drum bun tuturor. Cred că noi vom reuși”, a spus Igor Dodon.

[youtube id=”zFXAdkQYJXk” start=”0″]

Sursa video: Блокнот Молдова

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.