Controlori în trenul „Prietenia”, pe ruta Chișinău-București, prinși cu 5.000 pachete de țigări de contrabandă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Peste 100.000 de țigarete netimbrate au fost depistate de polițiști în trenul „Prietenia”, care circulă pe ruta București-Chișinău, au anunțat luni oficiali ai Inspectoratului de Poliție Județeană Ilfov, citați de Agerpres. Potrivit sursei citate, polițiștii efectuează cercetări în trenul care este staționat la triajul Grivița, după care trenul și-a continuat calea până la București, unde controlorii suspectați de contrabandă cu țigări au fost opriți pentru a fi audiați de anchetatori.

Potrivit News.ro, poliţiştii au făcut un control în Trenul Prieteniei în urma unor informaţii că din Republica Moldova sunt aduse la Bucureşti, de către controlori, ţigări de contrabandă, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov, Roxana Vasile. În urma controlului făcut de poliţişti, într-o cuşetă a controlorilor au fost găsite cel puţin 100.000 de ţigări.

Poliţiştii au mai făcut controale în Trenul „Prietenia”, însă până luni nu au putut să îi prindă pe controlorii contrabandişti pentru că aceştia aruncau ţigările din tren înainte de a ajunge în Bucureşti. Ţigările erau preluate din acel loc de alte persoane, care le transportau şi le depozitau într-un imobil, de unde ulterior erau luate de către cei care le vindeau ilegal.

Luni, poliţiştii s-au urcat în tren de la Focşani, iar controlorii nu au mai avut timp să arunce pachetele de ţigări transportate ilegal, a precizat Roxana Vasile.

Acțiunea în acest caz a fost făcută de poliţiștii de la IPJ Ilfov şi de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...