(VIDEO) „Ultimul tango la Paris”; După înfrângerea de la prezidențiale, Marine Le Pen a încins ringul de dans

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Marine Le Pen, candidatul formaţiunii de extremă-dreapta Frontul Naţional, a fost surprinsă, duminică seara, în timp ce dansa pe melodiile YMCA şi I love rock n’ roll, după ce a pierdut scrutinul prezidenţial în faţa lui Emmanuel Macron, scrie Daily Mail.

Marine Le Pen a fost filmată dansând pe melodia „I love rock n’ roll” la câteva ore după ce şi-a recunoscut înfrângerea în faţa lui Emmanuel Macron în cadrul alegerilor prezidenţiale franceze.

Le Pen, în vârstă de 48 de ani, şi-a demonstrat calităţile artistice şi a arătat tuturor mişcările de dans de-a lungul celebrului cântec al celor de la Joan Jett & the Blackhearts. În clipurile postate online, ea a fost de asemenea văzută dansând pe melodia YMCA a Village People.

Cu doar câteva ore înainte, candidatul Frontului Naţional l-a sunat pe Macron, în vârstă de 39 de ani, să îl felicite pentru victoria sa după ce sondajele au arătat că a primit 66% din voturi.

Marine Le Pen, candidatul formaţiunii de extremă-dreapta Frontul Naţional, şi-a recunoscut, duminică seară, înfrângerea în scrutinul prezidenţial, câştigat de Emmanuel Macron, salutând însă „rezultatul istoric” înregistrat de partidul său.

„Cetăţenii Franţei au ales un nou preşedinte, optând pentru continuitate”, a declarat Marine Le Pen, citată de cotidianul Le Monde.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...