(VIDEO) Iată cum va arăta show-ul Republicii Moldova la Eurovision 2017

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Trupa SunStroke Project a urcat pe scena de la Kiev, pentru cea de-a doua repetiție în care au avut un show complet special pregătit pentru semifinala Eurovision. În cadrul acestuia este vizibilă atât vestimentația, cât și mișcările de dans. Pe scena de la Kiev, băieții din trupă vor evolua alături de un show-balet format din 3 fete.

SunStroke Project va reprezenta Republica Moldova cu piesa „Hey Mamma“ în cadrul primei semifinale, care va avea loc pe 9 mai şi în care concurează 18 ţări. cu toate acestea, băieții a reuşit să cucerească presa internaţională la primele repetiţii şi să se claseze pe locul al treilea în topul favoriţilor primei semifinale.

Pe de altă parte, se consideră că Republica Moldova are șanse mici de a ajunge în finală, deoarece țara noastră va concura în prima semifinală, în timp ce România în a doua, fapt ce scade șansele trupei SunStroke Project să acceadă în finala de la Kiev.

Amintim că reprezentantul Republicii Moldova va evolua la Eurovision 2017 alături de concurenți din Muntenegru, Finlanda, Georgia, Portugalia, Belgia, Suedia, Albania, Azerbaidjan şi Australia.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...