Fii voluntar în echipa de organizare a taberelor pentru copii în Belgia, Elveția sau Kârgâzstan

sion2
Foto: beneathmyshoes.files.wordpress.com/

AVI-Moldova invită voluntarii interesați de organizarea diferitor activități pentru copii să participe la tabere de vară în Belgia, Elveția sau Kârgâzstan. Taberele fac parte din campania internațională „Building Bridges” care are drept scop sensibilizarea asupra migrației forțate și a crizei refugiaților.

Dacă ești interesat să participi, expediază un mesaj la adresa [email protected] și află care este procedura de aplicare. Înscrierea la taberele are loc după modelul primul venit, primul servit.

Cazarea voluntarilor şi mâncarea este asigurată de organizatori, iar cheltuielile pentru transport sunt suportate de voluntari. Voluntarii achită o taxă de participare care variază în dependență de tabără.

#1. „Children animation in Asylum Seeker Centre Ter Dennen” este o tabără ce se va desfășura în azilul pentru copii Ter Dennen, Lanaken, Belgia, în perioada 13 – 27 august 2017. La această tabără sunt invitați voluntari, cunoscători de limbă engleză, care sunt interesați să organizeze activități motivaționale și creative pentru 40 copii cu vârsta între 2.5 și 12 ani. De asemenea, voluntarii vor beneficia de un studiu despre procedura de solicitare a azilului pentru copii. Taxa de participare – 50 euro.

#2. Tabăra „Summer camp for asylum-seeking children (Zinal VS)” se va desfășura în perioada 22 iulie – 5 august, în apropierea Sion, Canton Valais, Elveția. Voluntarii vor organiza activități de relaxare, jocuri, cât și alte activități distractive și interactive pentru copii din familii imigrante în Elveția, care au solicitat azil. Pe parcursul taberei, voluntarii vor află despre procedura de acordare de azil imigranților în Elveției. Voluntarii trebuie să vorbească fluent în limba franceză. Taxa de participare – 50 euro.

#3. Tabăra de vară „Care for children today – Make a better world tomorrow” va avea loc pe 10-31 iulie 2017, în orașul Tokmok, regiunea Chui, Kârgâzstan. La această tabără sunt invitați voluntari ce cunosc limba engleză și limba rusă. Principalele activități în care se vor implica voluntarii sunt planificarea și organizarea taberei de vară pentru copii, predarea limbii engleze și organizarea altor activități, inclusiv schimburi culturale cu voluntari locali. De asemenea, voluntarii vor putea cunoaște particularitățile națiunii și culturii kârghize prin interacțiunea cu localnicii. Taxa de participare – 70 euro.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente