Actualitate

Antreprenorii turci vor investi 2 milioane de euro la Comrat

Prim-ministrul Pavel Filip a declarat că astfel de exemple sunt cele mai bune instrumente de a convinge şi alte companii străine să investească în ţara noastră, contribuind inclusiv la dezvoltarea turismului: „Mă bucur nespus că frumuseţea naturală a meleagurilor noastre şi ospitalitatea tradiţională a oamenilor care formează marea familie a poporului Republicii Moldova inspiră investitorii străini la idei şi proiecte frumoase.”
La rândul său, Premierul Republicii Turcia a subliniat că Investiţiile oamenilor de afaceri turci în Republica Moldova au depăşit 300 mil. de dolari SUA : „Hotelul al cărui temelie o punem astăzi este un exemplu al relaţiilor economice dintre Republica Moldova şi Republica Turcia, care sunt în creştere. Orice investiţie înseamnă crearea locurilor de muncă, ceea ce poate servi drept motivaţie pentru tineri să rămână în ţară".
Proiectul hotelului „Chateau Comrat” constituie o investiţie de 2 milioane Euro a antreprenorilor turci şi este planificat a fi finalizat în decurs de un an şi jumătate.

radiochisinau.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *