O-Zone va cânta pe 9 mai în centrul Chişinăului

Trupa O-Zone va susține un concert la Chișinău pe data de 9 mai, dedicat Zilei Europei și Zilei Victoriei.  Informația a fost confirmată pentru Publika.md de către impresarul artistului Dan Bălan.

Concertul va avea loc în Piața Marii Adunări Naționale, cu începere de la 12:00.

Radu Sîrbu, unul din membrii trupei a scris pe pagina sa de Facebook. :„Back home (n.r – înapoi acasă)”.

Cei trei băieţi, Dan Bălan (38 de ani), Radu Sîrbu (38 de ani) şi Arsenie Todiraş (33 de ani), se reunesc după o pauză de 12 ani, perioadă în care fiecare şi-a văzut de familii şi de carierele solo.

În 2004, au obţinut titlul de cea mai de succes trupă din Europa, după ce au vândut 12 milioane de albume si au ocupat prima poziţie în topurile muzicale din 27 de tari. O-Zone a fost 13 săptămâni pe locul 1 în Eurocharts.

Deși considerat cel mai de succes grup din Europa în anul 2004, cei de la O-Zone s-au despărțit pe 13 ianuarie 2005. Cei trei membri ai formației s-au lansat fiecare în proiecte individuale, continuând cariere solo.

[youtube id=”nGY8FSs4t3w” start=”0″]

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.