A încercat să mituiască un polițist de patrulare. Vezi ce a pățit un bărbat din Sângerei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un bărbat a fost reținut, după ce ar fi încercat sa mituiască un inspector de patrulare. Astăzi dimineață, în jurul orei ora 07:35, un angajat al Inspectoratului Naţional de Patrulare a sunat la CNA și a anunțat că locuitor al satului Mândreştii Noi, raionul Sângerei, a încercat să îi ofere 25 000 de lei pentru a-i elibera automobilul plasat la parcarea specială a poliției.

Cu două zile în urmă, bărbatul suspect a fost documentat pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate, iar mașina i-a fost ridicată de inspectorul de patrulare. Pentru a-și soluționa problema, banuitul ar fi încercat să mituiască inspectorul de patrulare, propunându-i 25 000 de lei pentru a nu fi tras la răspundere conform legislaţiei în vigoare şi pentru eliberarea automobilului de model „Mercedes” de la parcarea specială.

Astfel, astăzi, aproximativ la ora 08.30, imediat după transmiterea mijloacelor baneşti, ofițerii CNA și procurorii anticorupție în colaborare cu conducerea Regimentului de patrulare „Nord” a INP au reţinut persoana în flagrant delict.

Suspectul a fost recunoscut în calitate de bănuit şi reţinut pe un termen de 72 ore. Ulterior, urmează a fi pornită cauza penală conform prevederilor art. 325 Cod Penal care prevede închisoare de până la 6 ani cu amendă de la 100 mii la 200 mii lei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...