Actualitate

Clubul celor 27 de ani. Ce se întâmplă cu oamenii care mor la această vârstă

Ezoteriștii spun că celebritățile care se sting din viață la această vârstă vor rămâne veșnic tinere în lumea de dincolo. Din punct de vedere numerologic, cele două cifre adunate rezultă cifra 9, simbol al ciclicității și al divinității. Se spune că Dumnezeu îi ia pe oamenii buni la această vârstă, atunci când aceștia o iau pe o cale total greșit.

Clubul celor 27 de ani: misterul morții lui Amy Winehouse
Printre artiștii care au murit la această vârstă, în condiții suspecte, se numără Amy Winehouse, Jimi Hendrix, Kurt Cobain, Janis Joplin, Chris Bell și Jacob Miller.

Jurnaliștii au anchetat aceste morți și au observat că înainte de dispariția lor, aceștia au apărut în public transformați. Cei mai mulți au acordat interviuri emoționante despre propria lor moarte cu puțin înainte să se stingă, iar unii chiar au glumit pe seama morții.

Cel mai mult s-a scris despre moartea lui Amy Winehouse, mai ales că după dispariția artistei au apărut tot felul de declarații care au pus într-o nouă lumină viața și finalul ei.

Despre Amy s-a spus că ar fi murit din cauza drogurilor și a alcoolului. Cântăreața s-a stins în propria ei casă, iar la câteva luni de la moarte, vecinii au declarat pentru presa britanică lucruri șocante.

Ze Silva, patronul unui celebru restaurant unde Amy obișnuia să cineze, a declarat pentru jurnaliștii din Regatul Unit că vedeta a refuzat să consume alcool în săptămâna în care a murit, când a plecat să mănânce.

Mai mult, bărbatul a spus că vedeta s-a purtat normal și nu dădea semne că ar fi fost dependentă de droguri și alcool. Fritz Springmeier a scris în cartea sa că artiștii care au murit la 27 de ani au fost supuși unui control mental, că au pierdut trenul libertății. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *