Doi români din Italia au vrut să fure un microbuz cu tot cu polițistul din ea. Ce a făcut omul legii

Tentativă neobişnuită de furt în Italia. Doi români au încercat să fure un microbuz, care se părea abandonat pe una din străzile oraşului Trieste. Ce nu ştiau cei doi, era faptul că era vorba de o dubă a Poliției, iar în momentul furtului în ea se afla un polițist.

Românii din Trieste au urmărit mașina care era parcată de mai mult timp acolo și au crezut că pot fura ceva din ea. Cum mașina nu avea niciun însemn pe ea, au încercat ușile, au văzut că se deschid și s-au urcat în dubă.

Cei doi hoți au încercat să pornească mașina cu ajutorul firelor de sub bord, relatează publicația italiană Il Piccolo.

Spre surprinderea celor doi, în momentul când au urcat au văzut că în dubă se afla un poliţis. Acela urmărea mișcările unei rețele de traficanți de droguri.

Omul legii când i-a văzut pe cei doi români că au încercat să plece cu mașina, a acționat imediat și i-a arestat pe cei doi.

Românii au fost aduși în fața magistraților, fiind acuzați de tentativă de furt.

Anchetatorii au descoperit că cei doi hoți ajunseseră de curând în Trieste, din România, iar de acolo voiau să plece în alt oraș, cu mașina pe care au încercat să o fure.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.