10:49:34 29.03.2024
Stiri

Viol „în mod pervers” pe un câmp de lângă Cricova. Individul nu era la prima acţiune de acest fel

Social 30.05.2015 13:26 Vizualizări2618 Autor: Ziarul National
Viol „în mod pervers” pe un câmp de lângă Cricova. Individul nu era la prima acţiune de acest fel
Poză simbol


A făcut cunoştinţă în capitală cu o tânără de 18 ani, originară din raionul Ialoveni, apoi a dus-o pe un câmp din preajma localităţii Cricova şi a violat-o „în mod pervers”, susţin oamenii legii.

Cazul a avut loc pe 26 mai curent, iar victima a fost ameninţată şi apoi abandonată după viol. Mai mult, violatorul şi-a filmat victima în timp ce o supunea agresiunilor sexuale, probabil pentru a o şantaja ulterior.

Operaţiunea de reţinere a individului de 32 de ani a fost organizată de către ofiţerii de investigaţii ai Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău de comun cu IP Râşcani, Procuratura sectorului Râşcani şi angajaţi ai BPDS „Fulger” a IGP.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul a mai fost reţinut anterior de către poliţişti pentru acţiuni analogice, însă a fost eliberat, pentru că victima şi-a retras plângerea înregistrată la Inspectoratul de poliţie.

În urma percheziţiilor corporale şi în automobilul său, poliţiştii au depistat probe concludente ce ar demonstra vinovăţia lui în instanţa de judecată, fiind ridicate purtători de informaţii electronice, pe care erau păstrate înregistrările video şi foto de la viol.

El a fost reţinut pe un termen de 72 de ore, fiind cercetat penal pentru viol şi acţiuni violente cu caracter sexual. Legislaţia prevede închisoare pe un termen de la cinci până la 12 ani pentru asemenea infracţiuni.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md