Adele este cea mai bogată artistă britanică sub 30 de ani: Ce avere are vedeta

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cântăreața Adele, 28 de ani, este singura artistă cu vârsta de sub 30 de ani, care apare pe lista celor 20 de muzicieni cei mai bogați din Marea Britanie, elaborată de revista britanică The Sunday Times.

Adele, cu o avere estimată la 147 de milioane de euro, se clasează pe locul 19 pe lista muzicienilor milionari, condusă de fostul membru Beatles Paul McCartney și soția sa Nancy Shevell, care au o avere cumulată de 920 de milioane de euro.

Tânăra cântăreață și-a mărit averea cu 47 de milioane de euro în 2016, datorită veniturilor obținute din turnee și concerte și din vânzările celui de-al treilea său album „25”, din care a vândut anul trecut 2,4 milioane de exemplare în întreaga lume.

Autorul listei, Robert Watts, asigură că ținând cont de tinerețea ei și de faptul că actuala sa carieră se va prelungi în timp, asemeni altor legende ale muzicii pop, Adele va deveni cea mai bogată artistă britanică a tuturor timpurilor.

Pe listă mai figurează nume celebre precum compozitorul de muzică de teatru Andrew Lloyd Webber, trupa U2, cântărețul Elton John și membrii grupului Rolling Stones, Mick Jagger și Keith Richards.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...