Secretele murdare ale lui Barack Obama într-o carte ce tinde să devină bestseller

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Toate secretele murdare ale lui Barack Obama vor fi dezvăluite în cadrul unei lucrări biografice, însă cele mai scandaloase detalii şi-au făcut deja apariţia în presa internaţională, scrie Daily Mail. Cum i-au fost refuzate două cereri în căsătorie, cât de dispus era să intre într-o relaţie gay şi de ce a înşelat-o pe Michelle, doar în „Rising Star”, o carte ce tinde să devină, încă de la lansare, un bestseller.

Barack Obama ar fi avut relaţii intime cu una din prietenele sale din tinereţe, Genevieve Cook, chiar de la prima întâlnire, după care aceasta i-a scris o poezie, ne dezvăluie cartea despre fostul preşedinte al Statelor Unite. De asemenea, în carte se specifică faptul că au consumat cocaină împreună, şi după ce s-au despărţit, ea a fost într-o relaţie cu cel mai bun prieten al său.

Potrivit lucrării, Obama s-ar fi gândit să intre într-o relaţie cu un bărbat, a cerut-o de două ori de soţie pe o iubită de-a sa şi a înşelat-o pe Michelle cu fosta în primul an de relaţie.

Trecutul său, presărat cu amănunte picante pe alocuri, va fi dezvăluit într-o biografie de 1.078 de pagini, scrisă de David J. Garrow, care a primit un premiu Pulitzer. Lucrarea, pe numele ei „Rising Star”, se preconizează a fi un bestseller, datorită amănuntelor indecente pe care fostul preşedinte şi-a dorit să le ţină departe de ochii şi urechile curioşilor.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...