Participă la un training pentru tineri în Polonia și află mai multe despre dezvoltarea durabilă

ST_YJOT-APRIL-2014-229

CTJM în parteneriat cu Kreisau-Initiative e.V., Berlin selectează 6 tineri cu vârsta cuprinsă între 15-18 ani, pentru participarea în cadrul proiectului internațional „Local in Global”. Proiectul se va desfășura în perioada de 25 iunie – 01 iulie 2017 în Krzyzowa, Polonia.

Întâlnirea de tineret va include participanți din 4 țări (Germania, Polonia, Moldova și Ucraina) și are drept scop educarea tinerilor în domeniul dezvoltării sustenabile, prin definirea conceptului de dezvoltare durabilă, jocul de simulare „Krapowa”, discuții, dezvoltarea strategiilor de acționare la nivel local, jocuri de cooperare și teambuilding etc. Pe parcursul proiectului minorii vor fi însoțiți de un lider de grup selectat de către CTJM.

Cerințe față de candidați:

# Vârsta cuprinsă între 15-18 ani;
# Interes în domeniul dezvoltării sustenabile;
# Cunoașterea limbii engleze la nivel fluent;
# Reședință în Republica Moldova.

Termeni și condiții:

Costurile pentru cazare și masă sunt acoperite de către organizatori, iar cheltuielile de transport vor fi rambursate suma maximă rambursabilă: 170 de Euro). Taxa de participare de 25 de Euro va fi reținută din suma cheltuielilor de transport. Persoanele interesate sunt rugate să completeze formularul de înscriere.

Data limită: 8 mai 2017, ora 23:00.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente