Avocatul-vedetă Valerian Mânzat ar putea ajunge astăzi la pușcărie. Curtea de Apel pronunță decizia motivată în dosarul ce-l vizează

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Curtea de Apel va pronunța la ora 14 decizia motivată în dosarul Mânzat. În acest fel, hotărârea va fi un executorie, iar avocatul Mânzat ar putea fi încătușat chiar în sala de ședințe.

Valerian Mânzat va ajunge la penitenciar dacă va veni la ședința de judecată. Menționăm că atunci când Curtea de Apel a pronunțat decizia, avocatul a ieșit din sală cât judecătorii erau în deliberare și nu s-a mai întors. El a fost implicat ulterior într-un accident rutier, iar apărătorii săi asigurau că acesta nu a părăsit țara.

Valerian Mânzat a fost condamnat la 9 ani de pușcărie pentru că a înscenat un accident rutier în sectorul Centru al capitalei. Astfel, el a vrut să câștige bani pe seama companiei de asigurare. Potrivit anchetatorilor, suma s-ar ridica, la peste 300 de mii de lei.

Mânzat mai figurează într-un dosar deschis pentru escrocherie. El ar fi luat 20 mii de mii de euro de la o femeie căreia i-a promis că va urgenta transferul soțului ei dintr-un penitenciar din Federația Rusă în Republica Moldova. Mânzat spunea că sunt bani oferiți pentru serviciile sale de avocat. Ulterior, procurorii au declarat că Valerian Mânzat este gata să întoarcă paguba.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...