„Cuib de Melci” – expoziția fotografică care te invită să contribui la incluziunea copiilor cu abilități deosebite

17992191_1896295847326100_5522937846096031008_n

În preajma Zilei Internaţionale a Familiei, fotograful Petru Cliofos în colaborar cu Echipa Mobilă Sângerei, Făleşti, organizează o expoziție fotografică ce prezintă creativ modul de viaţă, valori, conceptul familiei, emoţii, incluziunea prin fotografie şi creaţie.

Fotografiile au fost deja realizate și urmează să fie prezentate publicului în cadrul a trei expoziții fotografice, intitulate „Cuib de Melci”. Evenimentele vor avea loc la Chișinău, 11 mai, ora 17.00 la Biblioteca Municipală B.P.Hașdeu, după care în Sângerei și Fălești.

Toate expoziiţiile vor avea şi un scop caritabil. Banii donaţi în cadrul evenimentului vor fi utilizaţi exclusiv în evenimente de antrenare a beneficiarilor în activităţi de incluziune şi integrare. Acest proiect artistic dintre Echipele Mobile Sângerei, Făleşti şi fotograful Petru Cliofos este o premieră şi o încercare îndrăzneaţă de a promova valorile de familie prin fotografie incluzivă şi de integrare prin metode creativ artistice.

Echipa mobilă este un serviciu care îşi propune prevenirea instituţionalizării copiilor cu dizabilităţi prin capacitarea familiei în acordarea îngrijirii calitative persoanelor cu dizabilităţi. Echipa mobilă prestează servicii de asistenţă socială, asistenţă psihologică, logopedie, asistenţă medicală şi Kinetoterapie la domiciliul persoanei, în prezenţa şi cu implicarea familiei. De asemenea, Echipa mobilă facilitează accesul persoanelor cu dizabilităţi la serviciile comunitare (şcoală, grădiniţă, centre de zi) şi acordă suport în accesarea prestaţiilor sociale.

Mai multe detalii puteți afla de pe pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente