Facebook a lansat funcția așteptată de toți: Verifică dacă o poți utiliza și tu

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Facebook a introdus un nou serviciu așteptat de către toți utilizatorii. Este vorba despre funcția care permite folosirea reacțiilor, inclusiv în comentarii.

Cei de la Facebook au lansat inițial reacțiile pentru rețeaua de socializare în vederea utilizării pentru postări, însă acum ele pot fi utilizate inclusiv pentru comentariile publicate pentru ele. Simplă apreciere a unui articol nu mai este suficient de bună pentru cei de la Facebook, astfel că acum utilizatorii își pot exprimă starea de spirit și folosind reacții.

Dacă nu ați folosit reacțiile pe Facebook, ei bine ele sunt acele emoticoane pe care le puteți afișa pentru postări și comentarii prin simplă ținere a mouse-ului peste butonul Like pentru mai mult de o secundă. Afișarea reacțiilor pentru comentariile Facebook se face foarte simplu și ușor, fără ca vreo animație să fie redată în momentul în care selectăm un anumit emoticon.

Această schimbare făcută de către Facebook are menirea de a ne ajută să interacționăm mai mult cu prietenii noștri în comentariile pe care le lăsăm în cadrul rețelei de socializare și chiar să comentăm mai mult.

Facebook testează de ceva vreme această funcție nouă pentru comentarii, ea fiind vizibilă pentru unii dintre utilizatori încă de acum câteva luni. Restul dintre noi vom avea ocazia de a folosi nouă funcție a Facebook doar pe calculatoare începând de astăzi, așa că va trebui să așteptați că ea să fie activată de către companie în cazul în care nu o aveți.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...