O fată de 16 ani ar fi încercat să-și pună capăt zilelor. Polițiștii de frontieră au salvat-o

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O fată de 16 ani, care avea un comportament ciudat și care mergea pe liniile de cale ferată a fost observată de sătenii din Stoianovca, raionul Cantemir. Oamenii au sunat imediat la sectorul de Poliție de Frontieră, aflat în preajmă, și au anunțat despre incident.

„A parvenit o informație din partea populației locale, precum că o persoană necunoscută se deplasa pe linia de cale ferată, în direcția Cantemir-Fălciu, spre podul feroviar. Urmare a acțiunilor de monitorizare a graniței, cu ajutorul sistemului fix de supraveghere, polițiștii de frontieră au observat persoana în cauză. La locul unde a fost depistată, grupa operativă de intervenție a identificat o minoră cu semne vădite de stres emoțional”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Oamenii legii au identificat-o pe minoră. Aceasta s-a dovedit a fi în vârstă de 16 ani, din raionul Cantemir. Ea a povestit anchetatorilor că s-a certat cu rudele și a vrut să-și pună capăt zilelor.

Minora a fost însoțită de către angajații Poliției de Frontieră până la Inspectoratul de Poliție Cantermir, unde i s-a acordat asistența psihologică necesară.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...