14 recomandări de evenimente primăvăratice pentru ziua de joi, 4 mai

CHAD SPRINGERCORBIS

Afară e aproape primăvara, așa că pentru a vă mai aprinde sufletele am selectat o listă de evenimente interesante pentru joi, 4 mai 2017. Distracție plăcută.

#1. Festivalul Internațional al Școlilor de Teatru ClassFest 2017

Pe parcursul 1-6 mai, spectatorii au ocazia să se delecteze cu spectacole diverse ca gen, formulă estetică şi stilistică, prezentate de studenţii din cele 12 țări participante: Belarus, Armenia, Georgia, Germania, Polonia, Republica Moldova, România, Rusia, Austria și Cehia.

Spectacolele din cadrul programului festivalier vor fi prezentate pe scenaTeatrul Naţional Eugene Ionesco din Chişinău , Ginta Latina, Teatru I.L. Caragiale „Satiricus”, Teatrul Republican de Păpuşi „Licurici”, Teatrul Dramatic Rus de Stat A. Cehov, Teatrul Republican Luceafărul și Teatrul National „Mihai Eminescu”. INTRAREA ESTE LIBERĂ. Detalii în eveniment.

#2. Prezența actorului pe scenă în dialog cu spațiul spectatorului

Atelier de actorie, coordonat de Marcin Brzozowski, actor, regizor, profesor la Școala Națională Poloneză de Film, Televiziune și Teatru din Lodz, Polonia. Evenimentul este organizat cu susținerea Institutului Polonez București. Intrare liberă. La ora 11:00, la AMTAP, detalii pe Facebook.

#3. Descoperă meseria de electrician împreună cu Cariera Mea

Tineri sunt invitați la o vizită de studiu la Școala Profesională nr. 7 unde vor avea posibilitatea să descopere ce înseamnă meseria de electrician. Evenimentul este organizat de proiectul Cariera Mea, care se axează pe nevoile elevilor din țară și le oferă tinerilor oportunitatea de a lua decizii bine informate privind viitorul parcurs profesional.
Vizita de studiu va avea loc pe data de 4 mai la orele 13:00. În cadrul acesteia participanții vor face un tur al instituției gazdă – Școala Profesională nr. 7. Totodată, vor discuta cu specialiștii din cadrul școlii și din domeniu. Detalii în eveniment.

#4. Fashion Industry Value Chain

La 13:00, la ZIPHouse, detalii pe Facebook.

#5. Ziua ușilor deschise la Facultatea Drept ULIM

Universitatea Liberă Internațională din Moldova își deschide ușile la programul „Student la drept pentru o zi”
Sunt invitați toți absolvenții claselor a XII-a. La ora 14:00, la Facultatea de Drept de la ULIM, detalii în eveniment.

#6. The 1st Congress of ASFRM

Congresul are loc în perioada 4-7 mai, detalii pe Facebook.

#7. Ecranele digitale – influenţa asupra vederii copilului

Vino să le dezbatem împreună şi să aflăm opinia specialistului cu medicul oftalmolog Iulia Zama-Mardari.
CINE: Workshop cu Iulia Zama-Mardari, medic oftalmolog. CÂND: Joi, 04 mai, ora 18.00. UNDE: Tucano Coffee Brazil, str. Alexandru cel Bun, 91. Detalii în eveniment.

#8. Marketing la cafea

Sunteți invitați la cea de-a II-a întâlnire Marketing la cafea, unde veți continua să descoperiți Psihologia socială și Comportamentele de consum. Speakerul: Cristina Paiu – consultant, psiholog, manager marketing, Vioser Consulting
Când: Joi, 4 Mai, la 18:30. Unde: Club „CoffeeMolka”, str. M.Eminescu 72. Participarea este GRATUITĂ! Detalii pe Facebook.

#9. Tekwill Visionary Club

La 19:00, la Tekwill, detalii în eveniment.

#10. Princess Mononoke #artlab

Vizionare de film la Art Labyrinth, la 19:00, intrarea 30 lei, detalii pe Facebook. 

#11. Uneducated

UNEDUCATED – o radiografie a sistemului educațional moldovenesc.

“Să învăţăm pentru viaţă, nu pentru şcoală!” era motto-ul reformei inițiate de Ministerul Educației Republicii Moldova în 2015. Să învățăm ce? Pentru că astăzi școala ne învață să ne cumpărăm locul în școală, nota în clasă, examenul de admitere în liceu. Dar nu și bacalaureatul pentru că bacalaureatul este un examen de maturitate, iar maturii nu dau mită. La 19:30, la Teatru-Spălătoriei, detalii în eveniment.

#12. Pub Quiz în rusă

La BeerTime, la ora 20:00, detalii pe Facebook.

#13. Little Friday de Cris Tii

Un Little Friday de mai, cu Cris Tii și Bakardi, 18+, la ora 21:00, la Spălătorie. Detalii în eveniment.

#14. GARDIENII GALAXIEI VOL. 2 ÎN 3D

Personajele principale încearcă să ajunga la limitele exterioare ale cosmosului. Gardienii trebuie să se lupte pentru a-și putea întreține familia nou formată. În acest timp, ei descoperă misterele care înconjoară originea lui Peter Quill. Detalii pe pagina oficială.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente